Fast & Hilarious!

Artikel 2 van 13

Ons gezien op EventSummit?! Leuk dat je een kijkje komt nemen! Neem vooral contact op voor een vrijblijvende offerte!​


Fast & Hilarious! Strijd in de Trabant...

Een snel spel in een DDR jasje. Deze Trabant is uit 1967 en is toe aan wat actie!

In de DDR ging het niet zo snel en zag het er minder flitsend uit. De auto staat symbool voor deze periode uit de geschiedenis. Maar de tijden zijn veranderd! Moderne techniek in de auto zorgt voor een nieuwe dimensie aan dit stukje nostalgie.

Zodra de deelnemers plaats hebben genomen op de achterbank, zich vast hebben gemaakt met de gordel, gaat het spel los. Acht modules lichten op in de kleur groen of rood. Elke deelnemer probeert zo snel mogelijk zijn of haar eigen kleur uit te drukken. De kleuren wisselen van plek en kunnen op elke module tevoorschijn komen. Je zit elkaar dan ook al snel in de weg! De score is zichtbaar door de voorruit. Na 40 seconden stopt het spel en branden alle modules in de kleur van de winnaar. Dit spel is geschikt voor jong en oud en heeft door de korte spelduur een snelle doorlooptijd. Wie is de snelste en komt als winnaar uit de strijd en wint de enige echte Fast and Hilarious sticker! 

De auto kan met of zonder begeleiding worden geboekt. Wanneer u zelf voor begeleiding zorgt, plaatsen wij de auto op de gewenste plek en geven vervolgens een korte instructie.

Specificaties:

- Het spel is draadloos en heeft geen stroom nodig

- Stroom is nodig voor de wachtruimte die optioneel is

- Benodigde ruimte ongeveer 4,5 x 4,5 meter

- Afmeting auto: 3,55 (L)x 1,50 (B) x 1,43(H) (en kan dus bijna overal naar binnen)

- Spel kan binnen en buiten gespeeld worden, bij licht en in het donker

Deze activiteit is uitstekend in te zetten in combinatie met de Silent Swing voor een unieke combinatie en bijzonder vermaak!

Neem voor prijzen en mogelijkheden contact op met Ludus Concepts.

© 2014 - 2024 Ludus Concepts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel