Fast & Hilarious!

Vorige Artikel 2 van 12 Volgende

Fast & Hilarious! Strijd in de Trabant...

Een snel spel in een DDR jasje. Deze Trabant is uit 1967 en is toe aan wat actie!

In de DDR ging het niet zo snel en zag het er minder flitsend uit. De auto staat symbool voor deze periode uit de geschiedenis. Maar de tijden zijn veranderd! Moderne techniek in de auto zorgt voor een nieuwe dimensie aan dit stukje nostalgie.

Zodra de deelnemers plaats hebben genomen op de achterbank, zich vast hebben gemaakt met de gordel, gaat het spel los. Acht modules lichten op in de kleur groen of rood. Elke deelnemer probeert zo snel mogelijk zijn of haar eigen kleur uit te drukken. De kleuren wisselen van plek en kunnen op elke module tevoorschijn komen. Je zit elkaar dan ook al snel in de weg! De score is zichtbaar door de voorruit. Na 40 seconden stopt het spel en branden alle modules in de kleur van de winnaar. Dit spel is geschikt voor jong en oud. Wie is de snelste en komt als winnaar uit de strijd! 

Het zitje bij de auto is de wachtruimte en tijdens het wachten spelen er nostalgische beelden, uit de DDR, op de televisie. Rondjes duren ongeveer 40 sec, dus deelnemers kunnen snel wisselen. De auto kan met en zonder begeleiding worden geboekt. Wij plaatsen de auto op de gewenste plek en u zelf zorgt, na een korte uitleg, voor begeleiding.

Specificaties:

- Het spel is draadloos en heeft geen stroom nodig

- Stroom is nodig voor de wachtruimte

- Benodigde ruimte ongeveer 4,5 x 4,5 meter

- Afmeting auto: 3,55 (L)x 1,50 (B) x 1,43(H)

- Spel kan binnen en buiten gespeeld worden, bij licht en in het donker

Deze activiteit is uitstekend in te zetten in combinatie met de Silent Swing voor een unieke combinatie en bijzonder vermaak!

Neem voor prijzen en mogelijkheden contact op met Ludus Concepts.

© 2014 - 2022 Ludus Concepts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel