Disclaimer

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Ludus Concepts is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Ludus Concepts geboden site. Ludus Concepts wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen) af. Ludus Concepts behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Ludus Concepts geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door Ludus Concepts uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Ludus Concepts zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Ludus Concepts is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen.

Deze site van Ludus Concepts is met de meest mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan Ludus Concepts niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele (nadelige) gevolgen door het al dan niet verkeerd interpreteren, uitvoeren en gebruik van de getoonde producten.

Ben voorzichtig met jezelf en heb respect voor mens, dier en andermans eigendommen!

Ludus Concepts is een handelsnaam van Ludus Outdoor gevestigd in Oss.

 

© 2014 - 2024 Ludus Concepts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel