Dodgebow - Archery Tag

        

Scherpe aanbieding Archery Tag en Dodgebow sets en pijlen per 32 stuks

Dodgebow of Archery Tag! Een populair concept bij Ludus Concepts. Het is een ultieme combinatie van trefbal en paintball. Het is spannend en uitdagend om te doen. Met als grote voordeel, geen blauwe plekken! Het speelveld lijkt op dat van trefbal (Dodgeball in het Engels). In het midden is een no-go zone waar je niet geraakt mag worden. Bij dit spel kun je winnen door je tegenstanders te raken en dus "uit" te schieten of je schiet met jouw team alle doelen om van de tegenstander. Vang je de pijl van je tegenstander, dan is de schutter af! Naast het standaard format zijn er nog vele andere mogelijkheden!

Er wordt gespeeld met speciale Larppijlen (pijlen met dop), een beschermmasker en een boog die zowel rechts- als linkshandig is. 

Helemaal nieuw in het boogschieten? Ludus Concepts leidt uw personeel graag op tot handbooginstructeur voor de basisvaardigheden van het boogschieten en introduceert dan tevens het Dodgebow. Interesse om het te spelen? Dat kan bij Ludus Outdoor.

Bij ons verkijgbaar: opblaasbare kussens, complete sets Dodgebow, een Dodgebow servicecontract en het verhuur van extra Dodgebowmateriaal.

Let's play: Dodgebow!

© 2014 - 2024 Ludus Concepts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel