Handboogsport

Boogschieten is een spannende en uitdagende sport! Naast "gewoon" een pijl schieten is er nog veel meer mogelijk! Ludus Concepts biedt verschillende complete concepten en pakketten aan om het zo voor uw deelnemers nog aantrekkelijker te maken. Heeft u al van alles op het gebied van boogschieten dan kunt u ook voor losse producten in de webshop terecht. Meer handboogkennis opdoen? Dat kan tijdens een van onze opleidingen. Meer informatie vindt u hier.

Doordat we veel ervaring hebben in het verzorgen van handboogactiviteiten alsook het ontwikkelen van handbooggerelateerde concepten en opleidingen hebben we goede kennis en weten we waar de behoefte ligt. Het assortiment van Ludus Concepts is daar dan ook op aangepast. We denken na over veiligheid, succesbeleving, comfort en gemak voor zowel de deelnemer alsook de aanbieder.  

Door onze jarenlange ervaring in het boogschieten in combinatie met de kennis van het materiaal zijn we in staat u goed advies te geven. Wilt u graag zelf schieten? Dan bent u van harte welkom bij Ludus Outdoor!

Nog niet alle handboogproducten staan op de website, maar het meeste kan Ludus Concepts wel verzorgen. Mist u een product? Laat het dan weten. Getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Ludus Concepts denkt graag mee en een stap verder!

HandbogenFun!
PijlenArcheryTag/Dodgebow
Doelen  
Toebehoren  

 

© 2014 - 2024 Ludus Concepts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel