Monkey Hardware - Monkeyklimmen

Klimmen in bomen is leuk voor jong en oud. Monkeyklimmen is een nieuwe manier van klimmen in bomen! Met spanbanden en de speciaal ontwikkelde monkeys kunnen er klimgrepen op de boom worden gemonteerd. Deze kunnen eventueel na gebruik weer van de boom worden gehaald, zonder de boom te beschadigen. Door verschillende klimgrepen en afstanden te gebruiken ontstaan er diverse routes waarbij gevarieërd kan worden in moeilijkheidsgraad. Zo is er voor iedereen een uitdaging te bedenken!

Ludus Concepts is de distribiteur van het monkeymateriaal in Nederland en Belgie en biedt daardoor een groot aantal verschillende sets aan. Elk set heeft zo zijn eigen kenmerken. In veel gevallen zijn de sets ook te combineren of maken we een monkeyset op maat. Verdeler worden van Monkey Hardware materiaal? Laat het ons weten!

Speciaal voor het inhangen van de monkeys en het zekeren onder de boom heeft Ludus Concepts opleidingen ontwikkeld. Ook voor het verhuur van monkeymateriaal en monkeyklimmen op locatie kunt u bij ons terecht. Kortom wij bieden een totaal pakket als het gaat om monkeyklimmen en zijn dan ook specialist op dit gebied. 

Wilt u graag zelf klimmen? Dan bent u van harte welkom bij Ludus Outdoor

Getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

"Je kunt de boom in" met onze sets!

Monkey setsMonkeyartikelen
Kleine Monkey setsKlim- en inhangmateriaal
Meerdere bomen setsOpleidingen monkeyklimmen
Bijzondere monkeysets  

 

© 2014 - 2024 Ludus Concepts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel