EVOTAG - Laser schieten

Nieuw bij Ludus Concepts. EVOTAG!

Wanneer je computergames samenvoegd met professionele laser tag ontstaat EVOTAG! 

Er zijn verschillende bekende speelvarianten mogelijk, met tijdens het spel keuze uit diverse wapens, materialen (zoals kogelvrije vesten, medic kits, schilden enz.). Je speelt als het ware een computerspel maar dan buiten. Een spel starten is erg eenvoudig en de opzet is intuitief waardoor deze lasertag variant ook erg geschikt is voor deelnemers die geen ervaring hebben met gamen.

EVOTAG is:

- Samenwerken! Hoe kun je met jouw team het andere team het best uitschakelen? Maak afspraken, kijk naar ieders kwaliteiten en communiceer onderling tijdens het spel met behulp van de app.

- Goed voor de beweging! Deelnemers gaan zo op in het spel dat ze niet in de gaten hebben hoe actief ze zijn. Een uur spelen is zo voorbij! Je kunt zowel binnen als buiten spelen.

- Erg leuk! Door o.a. de vele mogelijkheden, de verschillende spelopties, de spanning, het samenspel en de lage instap is het geschikt en leuk voor veel verschillende doelgroepen! 

Hoe werkt het?

Installeer de EVOTAG app op jouw smartphone en maak verbinding middels bluetooth met de lasergun. Het is vervolgens gemakkelijk om een potje aan te maken, zodat je snel klaar bent om je onder te dompelen in een spannend wedstrijdje laser tag! 

Speciaal voor geïnteresseerde outdoor- en verhuurbedijven, vakantieparken, scholen, scouting groepen enz. is het mogelijk gratis een 6 set te proberen. Interesse, vragen? Stuur een bericht en we nemen contact op!

 

 • EVOTAG Premium set 10 stuks
  EVOTAG Premium set 10 stuks

  Met deze set kun je direct aan de slag, plug and play dus! Het is de meest complete set en dus voorzien van alle benodigdheden die nodig zijn om de beste ervaring te krijgen om met een groep te spelen.

  In de duurzame en robuuste…

  € 3.023,79
 • EVOTAG Premium set 6 stuks
  EVOTAG Premium set 6 stuks

  Met deze set kun je direct aan de slag, plug and play dus! Het is de meest complete set en dus voorzien van alle benodigdheden die nodig zijn om de beste ervaring te krijgen om met een groep te spelen.

  In de duurzame en robuuste…

  € 1.995,00
 • EVOTAG Basic set 10 stuks
  EVOTAG Basic set 10 stuks

  Met deze set kun je direct aan de slag, plug and play dus! Deze set is minder uitgebreid dan de premium varaint. Het grootste verschil is dat de laserguns geen vizier hebben. Voor de rest heb je nog steeds alle benodigdheden die…

  € 2.176,79
 • Huur Professioneel Lasertag
  Huur Professioneel Lasertag

  Huur nu ons nieuwe Lasertag systeem, Evotag!

  EVOTAG de perfecte actviteit met collega's, familieleden, klasgenoten of vrienden. EVOTAG is een combinatie tussen gamen en lasertag. En ook uitermate geschikt voor niet gamers. Om te…

  € 185,00

Greep uit de agenda in December

04 - Boogschieten, Zwijndecht BE, 

06 - Meest avtieve wijk, Oss, Monkeyklimmen, evenwicht, lasergame (vrij toegankelijk)

08 - Bedrijfsevent, Nijkerk, Fast and Hilarious 

10 - Meest avtieve wijk, Oss, Monkeyklimmen, evenwicht, lasergame (vrij toegankelijk)

13 - Meest avtieve wijk, Oss, Monkeyklimmen, evenwicht, lasergame (vrij toegankelijk)

15 - Bedrijfsevent kerstborrel, Almere, Silent Swing (met Kerstmuziek :-)

27 - Kerstevent, Oss, Monkeyklimmen en lasergame (vrij toegankelijk) 

Aanbiedingen!


Super aanbieding! Set van 6 voor 60 euro!

© 2014 - 2024 Ludus Concepts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel