Spelend bewegen

Spelend bewegen is meer bewegen in het dagelijks leven. Bewegen: niet omdat het moet, maar omdat het leuk is! Spelend bewegen probeert de mensen weer meer bewust te laten worden van de beweegmogelijkheden in het dagelijks leven en hanteert 3 thema's: Thuis, Buiten en Op het werk bewegen. Maar Spelend bewegen kan ook op vakantie of in de trein. Het is geschikt voor iedereen! Het kan in een groep of alleen, met een gezin of met collega's. Spelend bewegen kan spectaculair of juist zo dat niemand het ziet. 

Verschillende mogelijkheden
Spelend bewegen kan helpen bij meer bewegen en de bewustwording daarvan. Binnen het concept Spelend bewegen zijn verschillende producten ontwikkeld. Zo is er een kaartspel met 48 beweegkaartjes en zijn er verschillende ansichtkaarten met daarop bewegingen. Het kan ook groter! Schenk het personeel een beweegpakket of start een campagne waarbij Spelend bewegen gebruikt wordt om de werknemers over vitaliteit na te laten denken.

Jong of oud, sportief of minder sportief, Spelend bewegen kan mensen op een laagdrempelige manier meer bewust laten worden over bewegen en helpt ze op weg naar meer bewegen in het dagelijks leven!

Interesse in een campagne op school of binnen een bedrijf of organiatie? Neem contact op en samen kijken we naar de mogelijkheden en een daarbij passende prijsopgave.

Kom jij ook in beweging?!

 

© 2014 - 2024 Ludus Concepts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel