Betalen en retourneren

Betaling

Prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten en eventuele reiskosten. Exclusief BTW prijzen staan bij elk product apart vermeld!

Ludus Outdoor maakt gebruik van Sisow payments. Zij zorgen voor een goede afwikkeling van onze betalingen. Dat is de reden waarom hun naam in het bestelproces staat. U kunt betalen op de volgende manieren:

Ideal - geen extra kosten

 

SOFORT-Direct banking - geen extra kosten

 

Bancontact-Mistercash - geen extra kosten

 

Paypal + 2,5% van orderbedrag

 

 

Op factuur - geen extra kosten

 

 Overboeking* - geen extra kosten

* Na ontvangst van de orderbevestiging dient u het totaalbedrag van de bestelling over te maken naar rekeningnummer IBAN NL42 TRIO 0197 959210 t.n.v. Ludus Outdoor in Oss. De bestelling wordt verwerkt op het moment dat het bedrag voldaan is.

Uw betaling wordt binnen 5 dagen verwacht. Indien Ludus Outdoor deze niet ontvangt wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

Retourneren, klachten en suggesties

Wij doen ons uiterste best onze producten in de webwinkel zo goed mogelijk te omschrijven en te fotograferen. Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw
beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. 

Je dient hiervoor een e-mail te sturen naar: info@ludusconcepts.com. Wel moet(en) het (de) product(en) compleet en ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. De kosten voor de retourzendingen zijn voor rekening van de koper. Zodra wij het geretourneerde hebben ontvangen, krijgt je zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag en de betaalde verzendkosten terug of in overleg een ander (vergelijkbaar) product. Hieronder onze voorwaarden omtrent retourneren:

  • Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dien je dit binnen 14 dagen te melden, na fysieke ontvangst van het product;
  • Retour dient zsm en in ieder geval binnen 14 dagen te zijn, na de gedane melding.
  • Geretourneerde artikelen dienen ongeopend, onbeschadigd en in originele verpakking naar ons opgestuurd te worden, zoals dat redelijkerwijs te verwachten is. Eventuele kaartjes/labels mogen niet zijn verwijderd.
  • Verzendkosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Indien het om een defect product gaat of een verkeerd geleverde bestelling, worden de verzendkosten achteraf teruggestort.
  • Kosten voor vermissing en beschadiging tijdens retourzending zijn voor eigen rekening.
  • Verstuur de artikelen altijd aangetekend en bewaar het verzendbewijs.
  • Na ontvangst rekenen wij 7 dagen voor verwerking van uw retour. 

Indien u klachten of suggesties heeft naar aanleiding van een bestelling of contact met Ludus Outdoor horen wij dat graag. In het geval van een klacht gaan we opzoek naar een gepaste oplossing. Stuur uw klacht of suggestie per email of brief. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen conatct met u op te nemen.

© 2014 - 2024 Ludus Concepts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel