Mobiele Schommel - Silent Swing

Artikel 1 van 13

Ons gezien op EventSummit?! Leuk dat je een kijkje komt nemen! Neem vooral contact op voor een vrijblijvende offerte!​


Nieuw en bijzonder, de Mobiele schommel - Silent Swing! De schommel wordt voorzien van muziek, zodat de schommelaar een unieke ervaring beleeft! De koptelefoon sluit je af van de rest van de wereld, de schommel doet de rest. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld verhalen of gedichten op de koptelefoon te beluisteren. Met de Silent Swing kunt u schommelen op elke gewenste locatie.

Reacties van deelnemers:

"Dit gevoel heb ik nog nooit ervaren", "Je mag pas naar huis als je dit geprobeerd hebt" aldus een vriendin tegen een andere vriendin... "Heel bijzonder",  "Ik wilde eigenlijk niet stoppen", "Mag ik je omhelzen?", "Dit was magisch!".

Deze organisaties gingen u o.a. voor: Festival Come Out&Play, Festival BuitenSpelen, het Elzeneindfestijn, Jaarbeurs Utrecht - de Vakantiebeurs, verschillende evenementenbureau's door het hele land, Menzis, Nestle, Festival Mundial, Festival Oeverloos, Festival het Verhaal, Stedelijk museum Zwolle, Evoluon Eindhoven (Brainport). 

Er zijn 2 schommels waarop geschommeld kan worden. Deze schommel kan zonder verankering worden geplaatst en kan hierdoor zonder problemen ook binnen staan. Buiten wordt de schommel bij voorkeur op gras geplaatst. Dit in verband met de valhoogte en dus de veiligheid. Bij een harde ondergrond wordt een speciale valondergrond onder de schommel aangebracht.

Voordat er definitief geboekt kan worden dient de organisatie duidelijk aan te geven waar de schommel geplaatst wordt, zodat Ludus Concepts kan beoordelen of het mogelijk is.

Ontspannen activiteit tijdens uw evenement, festival, (bedrijfs) feest of bruiloft? Lekker schommelen!

Neem voor prijzen en mogelijkheden contact op met Ludus Concepts. 

© 2014 - 2024 Ludus Concepts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel