Evenwichtsparcours

Artikel 3 van 13
€ 181,50 (inclusief btw)

Ludus Outdoor heeft een evenwichtsparcours ontwikkeld vanaf 6 hindernissen en is uit te breiden met nog eens 3, 6, 9 of 12 hindernissen. Zo is er een parcours te maken van 18 (verschillende) etappes lang! Geschikt tot en met ongeveer 12 jaar. Echter oudere deelnemers vinden het ook een uitdaging. Het parcours dient op een vlakke ondergrond te staan en is geschikt voor sportdagen, evenementen, open dagen, in een winkelgebied enz! Doordat er een snelle doorloop is (ongeveer 250-300 per uur) hoeven de deelnemers niet lang te wachten en kunnen er veel hun evenwicht testen.

Is het te makkelijk? Dan bieden we alternatieven aan, zodat er een uitdaging blijft!

Dit parcours is uit te breiden met Treefun (3 hindernissen tussen de bomen) of een klim(boulder)wand (geplaatst tegen 1 kant van de bus). Nog meer uitdaging en nog meer plezier!!

Tijdens de activiteit dient minimaal 1 pers. begeleiding te zijn. Dat kan Ludus Outdoor voor u verzorgen of u zorgt zelf voor begeleiding dat is namelijk goed te doen! Het parcours wordt verhuurd vanaf 9 etappes indien deze los wordt ingezet en in combinatie met andere activiteiten is vanaf 6 etappes mogelijk. 

  • Prijs zonder begeleiding vanaf: 150,00 exclusief btw (6 etappes i.c.m. andere activiteiten)

Uit te breiden met:

  • Treefun, 3 extra hindernissen tussen de bomen
  • Klimwand tegen de bus
  • Andere activiteiten, zoals Fast and Hilarious, Voetbal aanTafel, Tag and Play, laserschieten enz. 

Vraag hier een offerte aan. Geef daarin het aantal etappes aan, inclusief eventueel extra's en/of begeleiding, de datum en eventueel de duur. Prijzen ex btw en exclusief reiskosten. Bij meerdere activiteiten werken we meestal met een combinatiekorting.

 

© 2014 - 2024 Ludus Concepts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel