Evenwichtsparcours

Vorige Artikel 3 van 12 Volgende
€ 181,50 (inclusief btw)

Ludus Outdoor heeft een evenwichtsparcours ontwikkeld met 6 hindernissen en is uit te breiden met nog eens 3, 6, 9 of 12 hindernissen. Zo is er een parcours te maken van 18 (verschillende) etappes lang! Geschikt tot en met ongeveer 12 jaar. Echter oudere deelnemers vinden het ook een uitdaging. Het parcours dient op een vlakke ondergrond te staan en is geschikt voor sportdagen, evenementen, open dagen enz! Doordat er een snelle doorloop is (ongeveer 250-300 per uur) hoeven de deelnemers niet lang te wachten en kunnen er veel hun evenwicht testen.

Is het te makkelijk? Dan bieden we alternatieven aan, zodat er een uitdaging blijft!

Dit parcours is uit te breiden met Treefun (3 hindernissen tussen de bomen) of een klim(boulder)wand (geplaatst tegen 1 kant van de bus). Nog meer uitdaging en nog meer plezier!!

Tijdens de activiteit dient min 1 pers. begeleiding te zijn. Dat kan Ludus Outdoor voor u verzorgen of u zorgt zelf voor begeleiding! Hieronder prijzen incl. 6 hindernissen. Doorgaans is 6 etappes wat weinig bij een drukker bezocht event. Indien u meer dan 6 etappes wenst, vraag dan een prijs op maat op. Bij meer dan 6 etappes zijn de hindernissen per 3 in verhouding voordeliger.

  • Prijs zonder begeleiding: 150,00 exclusief btw
  • Prijs inclusief begeleiding: 290,00 exclusief btw
  • Prijs zonder begeleiding + Treefun: 225,00 exclusief btw
  • Prijs met begeleiding + Treefun: 365,00 exclusief btw

Prijzen ex btw en exclusief reiskosten. Bij bovenstaande prijzen is uitgegaan van 4 uur begeleiding, maar langer is uiteraard ook mogelijk. Bij interesse in meerdere activiteiten van Ludus Outdoor wordt gewerkt met combinatiekorting. Indien interesse vraag dan een prijs op maat.

 

© 2014 - 2023 Ludus Concepts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel