Beweegpakket Vitaal

Vorige Artikel 5 van 8 Volgende
€ 21,18 (inclusief btw)

Speciaal voor bijzondere gelegenheden biedt Spelend bewegen naast alleen het losse doosje ook verschillende beweegpakketten aan. Het is een pakket gericht op het bewegen, voor jong en oud in de breedste zin van het woord. Helemaal in Spelend bewegen stijl dus.

Het beweeg pakket bestaat uit het doosje met beweegkaarten, aangevuld met verschillende leuke beweegattributen of belevingen. Spelend bewegen biedt 3 vaste pakketten aan. Bij alle pakketten zit een uitleg en worden enkele mogelijkheden beschreven die van toepassing zijn op de beweegattributen in het pakket. Het doosje kan voorzien worden van een eigen logo en/of eigen kaartje. Mocht u zelf een leuk idee hebben of wilt u andere objecten in uw pakket dan kan dat ook.

Spelend bewegen als kerst-relatiegeschenk.
Het thema Spelend bewegen leent zich uitstekend als kerst- en/of relatiegeschenk. Op een bijzondere manier geeft u bijvoorbeeld uw werknemers een mogelijkheid tot bewegen. Het is een verantwoord cadeau waarbij plezier voorop staat! Geschikt voor (bijna) iedereen, jong en oud! Wie gingen u voor: Gemeenten, fysiotherapeuten, welnesscentra, hypotheek- en verzekeringsadviseurs, bedrijven en families.

Inhoud beweegpakket Vitaal:

  • doosje Spelend bewegen
  • fles biologische fruitsap, appel-mango
  • springtouw

Wilt u meer dan 75 pakketten, vraag dan naar een offerte op maat. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de speciale website voor Spelend bewegen.

prijs exclusief 21% btw: 17,50

© 2014 - 2022 Ludus Concepts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel