Inhangworkshop open inschrijving

Artikel 1 van 5 Volgende
€ 84,70 (inclusief btw)

Net na de introductie van het materiaal in Nederland hebben we ons toegelegd op deze manier van klimmen. Na enkele gevolgde cursussen is een workshop ontwikkeld waarmee dit materiaal op een veilige, leuke en snelle manier in de boom kan worden gehangen. Veel (outdoor) bedrijven in Nederland en België hebben onze workshops naar alle tevredenheid gevolgd al dan niet op hun eigen locatie.

Opleidingen zijn een steeds veranderend proces. Wij blijven dus ook onze opleidingen verbeteren en aanpassen

Tijdens deze Inhangworkshop komt het volgende aan bod. Hoe gebruik je het monkeymateriaal met behulp van de MonkeyFive, hoe hang je het in, waar let je op, tips en trucs, kortom een must voor degene die het materiaal koopt en er mee gaat werken. Voor de inhangworkshop is enige basiskennis klimmen vereist, zo moet u in staat zijn om zelfstandig te kunnen zekeren. Na afloop ontvangt elke deelnemer of elk bedrijf de documentatie waarin een en ander beschreven staat en een certificaat.

Info: Op basis van open inschrijving en beschikbaarheid, geef bij uw bestelling aan om welke datum het gaat. (minimaal 4 maximaal 8 op onze locatie in Oss tijdens open inschrijving). Komt u met 4 dan kan de cursus in Oss plaatsvinden wanneer u dat uitkomt.

Kledingadvies: De bomen kunnen wat groen zijn dus trek niet uw beste kleding aan. Daarnaast worden stevige
(sport)schoenen geadviseerd. U mag uw eigen klimmaterialen meenemen, maar dat hoeft niet. 

Tijd: 10.00 - 14.00-15.00 lunch meebrengen of op eigen kosten

prijs exclusief 21% btw: 70,00

prijs exclusief 21% btw: 266,00 (wanneer u voor 4 personen inschrijft)

 

© 2014 - 2023 Ludus Concepts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel